3/2/12

PillBOX open maket 13-14 Φεβρουαρίου


Οι ημέρες των Χριστουγέννων τελείωσαν αλλά η γιορτινή διάθεση παραμένει πεισματικά στις καρδιές και στο μυαλό μας. Η PillBOX αναλαμβάνει να την ενισχύσει με τον πιο δυναμικό τρόπο, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χρονιάς με 2012 περισσότερα χαμόγελα.
Στις 13 και 14 ...Φεβρουαρίου, στο Kitchen Bar, το καθιερωμένο PillBOX open market, θα σας κρατήσει συντροφιά σε μία αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα, γεμάτη εμπνευσμένες λιμπιστικές δημιουργίες.
Θα πιούμε καφέ και θα διαβάσουμε το φλιτζάνι, θα γελάσουμε, θα ταξιδέψουμε στα άστρα, θα λύσουμε τις ζωδιακές μας απορίες για το ταίρι μας, εάν υπάρχει. Εάν δεν υπάρχει, θα συνωμοτήσουμε με τους πλανήτες και θα δούμε τα προγνωστικά!
Αναμείνετε… αισιόδοξα συντονισμένοι για λεπτομέρειες!
Για πληροφορίες συμμετοχής εκθετών, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας, www.pillbox.gr

Το πρόγραμμα του PillBOX 13-14 Φεβρουαρίου 2012:

13&14.02, ώρες 15:00-00:00: Open market χειροτεχνημάτων γεμάτα φαντασία, από ανεξάρτητους καλλιτέχνες αλλά και ιδιώτες, που θα αποτελέσουν έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και στον εαυτό σας,.

13.02, ώρες 16:00-19:00: Η Noulita θα είναι εκεί, για να λύσει στον καθένα από εσάς προσωπικά τις ζωδιακές απορίες, να ρί...
ξει τα χαρτιά και να δώσει χρήσιμες συμβουλές με βάση τον αστρικό σας χάρτη.
ώρα 21:00: Χορευτές της σχολής χορού Studio Flamenco Pellizco, θα μας μαγέψουν με μια νεωτεριστική, μοναδική χορογραφία flamengo.

14.12, ώρες 16:00-19:00: Η Noulita θα διαβάσει το φλυτζάνι του καφέ σας και θα μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά που κρύβονται μέσα του.
ώρα 21:00: Η Χριστίνα Πρεφτίτση και ο Αλέξανδρος Τσιούκας θα μας συναρπάσουν με μια ξεχωριστή, σύγχρονη χορογραφία, εμπνευσμένη από την ημέρα Αγάπης.

 Ακόμα μία πρωτότυπη ιδέα της PillBOX
Σας περιμένουμε λοιπόν για ένα αξέχαστο 2ήμερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τα σχόλιά σας...